Za Nas

artella bird 011 - artella.rs

Dobrodošli u svet Artelle!

Dozvolite da vas uvedemo u čaroliju metalne umetnosti, ovde gde sa ogromnom strašću stvaramo kreativna dela koja će doneti lepu energiju i jedinstven karakter u vaš dom ili poslovni prostor.

Vrlo lako ćete primetiti da dela Artelle nisu samo estetski elementi u prostoru. U svakom delu ove umetnosti utkana je cela priča koja sadrži delove života i trenutke ispunjene snažnim emocijama, jer upravo je život naša najveća inspiracija.

cnc laser cutting metal close up modern industrial technology small depth field - artella.rs

NAŠI KAPACITETI

Iza Artelle Metal Art stoje ideje tima treće generacije u fabrici koja već više od 30 godina radi u metaloprerađivačkoj industriji.

Naš tim broji 80 ljudi, a u proizvodnim pogonima raspolažemo sa najmodernijim mašinama, među kojima su dve potpuno automatizovane elektrostatičke farbe, najnovije generacije fiber laseri za sečenje i zavarivanje, kao i najsofisticiranija oprema za preciznu izradu metala, zadovoljavajući sve evropske kriterijume za zaštitu kupaca.

ZAŠTO METAL?

Pod brendom Artelle, sa timom dizajnera, neprestano istražujemo materijale i mogućnosti njihove prerade do savršenstva. Ovde proizvodimo najrazličitije jedinstvene metalne dizajne, kao plod naše i vaše kreativnosti.

Verujemo da je metal materijal koji omogućava beskrajan opseg, a naša uloga kao dizajnera je da proširimo njegove granice u odnosu između kupca i samog dizajna. Volimo metal jer je izdržljiv i samouveren, ali zna i da se preda rukama kreatora koji će ga oblikovati u značajnu formu. Metal je naš najstariji i najbolji partner u stvaranju, koji nas beskrajno izaziva da pronađemo harmoniju između tehnike i misli mašte.

m101 kocka - artella.rs

POREKLO MATERIJALA

Naši dizajni izrađeni su od visokokvalitetnog metala koji direktno uvozimo iz najveće fabrike u Rumuniji, Liberty Steel. Posedujemo sve sertifikate za kvalitet koji su potrebni za zaštitu kupaca, kao i serijske brojeve sa svake prve klase lima koji garantuje kvalitet metala. Zahvaljujući pažljivom rukovanju našeg tima sa kvalitetnim materijalima, naš krajnji proizvod nema nesavršenosti poput rupa, neujednačene površine ili korozije.

ZAŠTITNA BOJA

Na dizajnima Artella Metal Art koristi se isključivo elektrostatička boja koja obezbeđuje potpunu zaštitu i trajnost materijala, tako da krajnji proizvod može da se postavi i na zatvorenom i na otvorenom prostoru bez oštećenja. Ove boje su sertifikovane prema EU standardima za zaštitu životne sredine, ne ispuštaju miris i bezbedne su čak i za najmlađe članove u kući.

ŠTA CILJAMO?

Naš cilj je stvaranje dinamične i inovativne umetnosti koja će istovremeno biti multidimenzionalna sama po sebi. Zato svakodnevno i neumorno nastojimo da oblikujemo naše misli, ideje i fantazije u proizvod koji održava dominantan i opipljiv koncept.

Naša dugoročna vizija je da Artella postane jedan od vodećih svetskih brendova u oblasti metalne kreativne industrije sa fokusom na jedinstveni dizajn. Verujemo da će naše inspirativne vrednosti doprineti tome da ovaj brend zauzme značajno mesto na svetskoj mapi u ovoj industriji.